Stress-end

voor totale ontspanning van hoofd, hart, huid en hormonen

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Holistisch therapeut

Monique

Over mij

Mijn naam is Monique en mijn reis is daadwerkelijk in 2010 begonnen met Healing Touch for Animals. Daarna ben ik langzaam op stoom gekomen en heb ik vele opleidingen, cursussen, workshops, bijscholingen gedaan om mijn kennis verder uit te breiden. En nog steeds.

Ik behandel zowel mensen van baby's t/m senioren als dieren van klein tot groot.

Ik heb de opleiding tot Wellness masseur met goed gevolg afgerond. Dit is een door de NGS erkende opleiding. Hier heb ik ook de Stoelmassage aan toegevoegd, zodat ik op de werkvloer de werkgerelateerde stress kan verlagen.

Ik ben Hormoon Expert en werk met de methode Reset je hormonen. In dit kader is de EMB bloedtest dan weer enorm toegevoegd, deze brengt direct alle disbalansen in kaart. Ook deze test kan bij en door mij worden afgenomen en wordt opgestuurd naar een laboratorium.

Tijdens mijn coachsessies maak ik gebruik van NLP, dit staat voor Neuro-Linguistisch Programmeren; dit zijn coachvaardigheden.

Ook heb ik de opleiding Medische Basiskennis afgerond, voor een gedegen achtergrond met betrekking tot symptomen die niet pluis zouden kunnen zijn.

Ik ben afgestudeerd holistisch therapeut, dit geeft weer extra tools op jou nog beter te kunnen ondersteunen op jouw pad.

Ik heb Healing Touch for Humans en Touch for Health gevolgd. Dit laatste komt uit de kinesiologie en is een mooie manier om blokkades op te sporen.

Verder heb ik klankschalen workshops gevolgd. Het werken met klankschalen is een gave manier om zonder te praten 'dingen' in beweging te kunnen zetten.

Ik ben Reiki Master wat inhoud dat ik opleidingen mag geven in alle levels van Reiki. Ook ben ik practitioner van Access Bars, wat een hele fijne methode is om je gedachten te resetten.

Verder werk ik met en ben ik distributeur van de essentiële oliën van DoTerra en van producten op basis van Aloé Vera van Forever Living Products.

En als voorlopig laatste opleiding: orthomoleculair therapeut. Deze heeft nu mijn aandacht en hoop ik eind volgend jaar af te ronden.

Kortom er zijn zoveel manieren om de gezondheid en kwaliteit van leven te kunnen ondersteunen en verbeteren.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Hartelijke groet,

Monique

holistisch therapeut

Chester, Maksy en Monique

Als officiële duizendpoot heb ik nog meer karaktereigenschappen die ook om aandacht vragen naast mijn holistische praktijk.

Zo heb ik ook een paard en een hond, die je hierboven met mij op de foto ziet.

En naast Stress-end heb ik nog een bedrijf:

Français Facile; dit is mijn taalbureau, hier geef ik Franse les in kleine groepjes of 1op1, zowel zakelijk als particulier. Ook geef ik NT2, Nederlandse les voor buitenlanders: Francaisfacile.nl

Ik heb beide bedrijven weten te combineren in hetzelfde pand.

In de vrije uren ben ik jarenlang vrijwillige brandweer geweest in mijn eigen woonplaats.