Stress-end

voor totale ontspanning van hoofd, hart, huid en hormonen

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Holistisch therapeut

Monique

Over mij

Mijn naam is Monique, in 2010 ben ik begonnen met Healing Touch for Animals. In de jaren erna heb ik Healing Touch for Humans, Reiki, Access Consiousness gevolgd waarvan Access Bars en de Body processen MTVSS en Anafalactic shock en quadratations of laxations. Ik behandel zowel mensen van baby's t/m senioren als dieren van klein tot groot.

Verder werk ik met en ben ik distributeur van de essentiële oliën van DoTerra en van producten op basis van Aloé Vera van Forever Living Products.

Tijdens mijn coachsessies maak ik gebruik van NLP, dit staat voor Neuro-Linguistisch Programmeren; dit zijn coachvaardigheden.

Ook heb ik de opleiding Medische Basiskennis afgerond, voor een gedegen achtergrond met betrekking tot symptomen die niet pluis zouden kunnen zijn.

Ik ben afgestudeerd holistisch therapeut, dit geeft weer extra tools op jou nog beter te kunnen ondersteunen op jouw pad.

Ik heb van Touch for Health het eerste level gevolgd. Het komt uit de kinesiologie en is een mooie manier om blokkades op te sporen.

Verder heb ik klankschalen leren gebruiken, wat een gave manier is om zonder te praten 'dingen' in beweging te kunnen zetten.

Ik ben Reiki Master wat inhoud dat ik opleidingen mag geven in alle levels van Reiki.

Op dit moment ben ik halverwege de opleiding tot Wellness masseur. Dit is een door de NGS erkende opleiding.

Ook ben ik bezig met de opleiding Reset je hormonen, die ik in juni afrond.

Kortom er zijn zoveel manieren om de gezondheid en kwaliteit van leven te kunnen ondersteunen en verbeteren.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Hartelijke groet,

Monique

holistisch therapeut

Chester, Maksy en Monique

Als officiële duizendpoot heb ik nog meer karaktereigenschappen die ook om aandacht riepen naast mijn holistische praktijk.

Ik heb alles weten te combineren in één en hetzelfde pand.

Naast Marade Touch heb ik namelijk ook:

Versier je dier! Hier maak ik touwproducten voor honden en paarden in vrolijke kleuren en in de maat die jij nodig hebt. Ook sta ik op meerdaagse grote evenementen: www.versierjedier.nl

Français Facile is mijn taalbureau, hier geef ik Franse les in kleine groepjes of 1op1, zowel zakelijk als particulier. Ook geef ik NT2, Nederlandse les voor buitenlanders: Francaisfacile.nl

In de vrije uren ben ik ook nog vrijwillige brandweer in mijn eigen woonplaats.