Ondersteuning voor dieren

Als dierenliefhebber in hart en nieren help ik ook dieren als deze ondersteuning nodig hebben.

Essentiële oliën en energetisch werk slaat bij dieren zoveel sneller aan, aangezien zij geen oordeel hebben. Zij leven in het nu, zij denken niet na zoals mensen.

In de natuur zouden ze op zoek kunnen gaan naar planten waarvan zij instinctief weten dat deze goed voor hen zijn. Doordat ze nu bij ons leven, kunnen wij ervoor zorgen dat ze alsnog kunnen gebruik maken van de enorme voordelen van planten in de vorm van essentiële oliën.

Mijn hond had behoorlijk last van hooikoorts en ik heb het zo enorm kunnen indammen met oa het toedienen van essentiële oliën over haar eten. Allergieën, zowel bij mensen als bij dieren, komen namelijk bijna altijd uit de darmen.

dierliefhebber

Monique met Maksy en Chester

Behandelingen

Voor paarden heb ik verschillende protocollen voor de Equine Essential Touch. Dit is het aanbrengen van verschillende essentiële oliën op vaste punten, die een bepaald effect hebben op de gemoedstoestand en/of lichamelijke gesteldheid van het paard.

Voorbeelden van protocollen zijn bv stress, training/wedstrijd, hormonen, wellness, etc.

Voor honden kan ik de Dog Aroma Therapie toepassen.

Ook voor ongemakken als pijn, wonden, schimmels, parasieten, jeuk, ed kunnen oliën en zeker in combinatie met een behandeling al heel veel verlichting geven.

Het is zeker geen vervanging voor de komst van een dieren/veearts maar al wachtend op dit bezoek kan ook bv koliek verlicht worden.