Essentiële oliën

AromaTouch massage

"Laad me met rust"

De AromaTouch massage is bij uitstek geschikt voor mensen die (te) veel in het hoofd zitten en stress gerelateerde klachten hebben. Je laden met rust/ontspanning is dan erg belangrijk.

Een massage met essentiële olie is een prachtige manier om ontspanning te geven. Massage geeft geestelijke veerkracht, harmonie en evenwicht. Daardoor voel je je als mens weer energieker en is het makkelijker om je problemen onder ogen te zien.

De AromaTouch massage is een zachte massage van speciale reflexpunten op je rug, nek, hoofd en voeten die weer in contact staan met diverse organen. Dit alles met ONTSPANNING als hoogste doel.

Tijdens de AromaTouch wordt gewerkt met 8 verschillende oliën die per duo een specifieke taak hebben: eerst ontspannende en kalmerend; je stress (cortisol)niveau daalt. Vervolgens een reinigend en beschermend duo; ontstekingsremmend en weerstand herstellend. Jouw immuunsysteem wordt op positieve manier aangesproken. De volgende twee zijn stimulerend, zowel voor de afvoer van afvalstoffen als voor de doorbloeding van de huid. Ze hebben een positief effect op je spieren en gewrichten. De laatste twee, bewuste als laatste, werken activerend; je komt in een positieve en actieve staat van zijn. Het gelukshormoon wordt verhoogt.

Sommige massages zijn krachtig, andere juist weer zacht. Een sportmassage is bijvoorbeeld krachtig en heeft een heel eigen doel, namelijk afvalproducten afvoeren en bloedsomloop stimuleren. Een zachte massage heeft een ontspannen uitwerking op de zenuwen.Een essentiële olie consult

Zit je met een klacht waar je graag van af wilt, dan ga ik graag met je in gesprek. Naar aanleiding van je klachten en je achtergrond informatie kan ik kijken welke olie het beste bij je past. Dit kan een kant en klare olie zijn, maar ook een samenstelling van verschillende oliën.

Deze samenstelling komt dan tot stand met behulp van een biotensor. Deze helpt mij te bepalen welke combinatie voor jou een toevoeging kan betekenen.

Neem contact met me op via onderstaande knop om een consult te plannen.


Wat doet een essentiële olie?

Essentiële of etherische olie staat bekend om haar geneeskrachtige en heilzame werking. Zo kan de olie bijdragen aan het zuiveren van het lichaam, het herstellen van de hormoonhuishouding of het bevorderen van de spijsvertering, om maar iets te noemen. Ook op het immuunsysteem en de gemoedstoestand kunnen essentiële oliën een positieve invloed hebben.

De website waar je de oliën kunt vinden waar ik mee werk kun je vinden door te klikken op deze link. Op deze site kun je ook zelf deze oliën kopen.


Perfectionisme
Dinsdag 10 maart 2020

Perfectionisme is niet iets dat van nature in iemand zit. Niemand wordt perfectionistisch geboren. 

Voor mij was het een eye-opener om te horen/lezen dat perfectionisme bij je is ontstaan door opmerkingen (en dus de normen) van iemand anders. Vaak herhaald en/of door meerdere mensen versterkt. Dit gebeurt meestal op jonge leeftijd en door mensen die belangrijk voor je zijn: ouders, leerkrachten, vriendjes. 

Lees meer