Stress-end

voor totale ontspanning van hoofd, hart, huid en hormonen

Stress & Burn-out specialist

Preventie

Ik wil je graag helpen ont-spannen en het plezier in het leven weer laten terugvinden.

Ik ben (helaas) zeer ervaringsdeskundig op het gebied van burn-out. Ik dacht dat ik superman was en dat ik er wel boven stond. Dat mijn ijzeren wil en mentaliteit me wel zouden redden.

Tot vier keer toe ben ik echt tot op de bodem beland, met zelfs een algehele verlamming (die door stress werd veroorzaakt). Gelukkig weet ik nu hoe ik het kan voorkomen en kan ik jou helpen met je preventie maar ook met je herstel.

Ik heb burn-out trajecten samengesteld om met begeleiding uit je burn-out te komen en te zorgen dat je niet weer terugvalt. Deze zijn gebaseerd op de Ontdek de angel Coaching. Hierin wordt je aan de hand van 13 vragen meegenomen door je leven en vinden we antwoord op de vraag waarom je leven niet lekker liep.

Zoals ik al zei: ik spreek uit ervaring; ik zat enorm in de ontkenning. En niet alleen de eerste keer. Ik was jarenlang super(wo)man in hoogst eigen persoon, maar dat bleek een illusie.

Als je nog twijfelt dan heb ik een eenvoudige vragenlijst voor je om te weten of jij je aanstelt of dat je echt behoorlijk over je grenzen bent gegaan.

Als je NU niet naar je lichaam luistert, worden de klachten alleen nog maar erger. Ja, helaas is dat echt een belofte...

Als je NU beslist dat het genoeg is en dat ZO doorgaan geen optie is, dan geef ik jou uitzicht op een heel andere versie van jezelf en niet eentje waar je enorm mee worstelt.

Het is een totaalpakket waarna je je gegarandeerd beter voelt. Op basis van de Ontdek de angel Coaching, een luisterend oor, begripvol en meelevend, tot structuur scheppend, NLP coachend, plannen makend. maar ook hormoon herstellend en uiteraard een ontspannende massage.

Uit eigen ervaring weet ik dat stress het hele jaar door een hoop venijn kan brengen.

Het is herfst en we gaan dus naar de winter:

De vakantie ligt ver achter je en heeft helaas niet het herstel of de ontspanning gebracht waarop je gehoopt had (misschien wel een beetje of heel even maar...). De zomervakantie ligt ook nog ver voor je.

Je bent blij dat de kinderen weer naar school zijn.

Alles is je al snel te veel. Eigenlijk nog steeds te veel...

En de dagen worden steeds korter en donkerder, het weer wordt steeds minder en daarmee ook jouw humeur...

Hoe lang duur het nog voor je toegeeft dat je (bijna) burn-out bent?

Als je nog twijfelt dan heb ik een eenvoudige vragenlijst voor je om te weten of jij je aanstelt of dat je echt behoorlijk over je grenzen bent gegaan.

Aangezien ik absoluut geen passende begeleiding heb gevonden ten tijden van mijn burn-out, is het voor mij een zeer langdurige en hardnekkige periode geweest. Door mijn ervaringen en antwoorden met jou te delen kan ik jouw proces enorm verkorten en verlichten. Met de methodiek die ik gebruik is de kans op recidive bijna nihil.

Kijk op Trajecten voor meer informatie.

burn-out, burnout traject

Ben jij Burn-Out?