Klankontspanning

Waar bestaat een klankontspanning sessie uit?

Een sessie met een combinatie van deze 3 instrumenten is echt een momentje van totale me-time. Even niets anders dan wegzakken in totale ontspanning. Kom de helende trilling en heerlijk ontspannende klanken van de klankontspanning ontdekken / ondervinden!

De oceandrum is een instrument dat de klanken van de zee nabootst. Je kunt hier heerlijk me wegdobberen en je laten voeren naar totale rust.

De koshi is een windgong die hele zachte tingels maakt.

De rainstick is een bamboe instrument wat je doet denken aan het geluid van de regen.


Binnenkort komen er ook klankschalen bij (even geduld tot de grenzen weer open gaan en deze persoonlijk kunnen worden uitgekozen).

Klankschalen zijn een eeuwen oude manier om tot totale ontspanning te komen. Heb je last van bepaalde blokkades, hou je vast aan oud zeer of heb je moeite met loslaten?

ocean drum en koshi

Wat moet ik doen tijdens een klankontspanning sessie?

Voor een klankontspanning hoef je niks te doen. Alleen maar aanwezig zijn. En genieten van de totale ontspanning. Dit kan als individuele behandeling en als groepssessie.

Gewoon lekker relaxen en alles loslaten. Laat je meevoeren met de klanken naar een diepe ontspanning. En ontdek de mogelijkheid om tot innerlijke rust te komen. Dat is wat je ervaart tijdens een klankontspanning sessie. Er worden verschillende klankinstrumenten gebruikt, zoals hiernaast genoemd. De klanken en trillingen nemen je mee op reis. Een reis van ontspanning en bewustwording.


Binnenkort:

Wat doet een klankschalensessie?

De klanken en trillingen raken elke cel in je lichaam. Laat de energie stromen. Emoties en spieren die vastzitten komen tot ontspanning. Ervaar een sensatie en een diepe rust op hetzelfde moment. Het is een unieke ervaring. De ervaring zorgt dat je steeds verder van je zorgen en dagelijkse beslommeringen af raakt . Gewoon een moment voor jezelf!


diverse maten klankschalen
Klankschaal aanslaan