Stress-END specialist

Aangezien ik absoluut geen passende begeleiding heb gevonden ten tijden van mijn burn-out, is het voor mij een zeer langdurige en hardnekkige periode geweest. Door mijn ervaringen en antwoorden met jullie te delen kan ik jullie proces enorm verkorten en verlichten. Met de methodiek die ik gebruik is de kans op recidive bijna nihil.

Ik heb nieuwe trajecten samengesteld voor iedereen die er alleen niet meer uit komt. Of je 'er' nu tegenaan zit ("Laad me met rust" van 5 sessies) of al zwaar te ver bent gegaan ("Doorbraak traject" van 10 sessies of "Kom volledig tot mezelf" van 15 sessies); het is super moeilijk om hulp te zoeken en te accepteren. Maar in beide gevallen is het ZO hard nodig!

In 5, 10 of 15 sessies deel ik kennis met je die je in staat zullen stellen om de inzichten te verkrijgen waardoor je nu burn-out bent geraakt, valkuilen te ontdekken, niet helpende gedachten te vervangen en jou op het goede spoor te zetten.

Kortom: het is NU tijd om je eerste afspraak met mij te plannen en de controle even aan mij over te geven. Ik neem de rol als kapitein korte tijd van je over en bepaal de nieuwe koers. Jij weet namelijk ook dat jouw koers uiteindelijk niet de beste was.


Laad je met rust

De aanloop naar de herfst/winter staat voor mij in het teken van BURN-OUT preventie.

Ik heb burn-out trajecten samengesteld om met begeleiding uit je burn-out te komen en te zorgen dat je niet weer terugvalt. Deze zijn gebaseerd op de Doorbraak methodiek. Hierin wordt je aan de hand van 13 vragen meegenomen door je leven en vinden we antwoord op de vraag waarom je leven niet lekker liep.

Ik wil u graag helpen ontspannen en ontstressen en het plezier in het leven weer laten terugvinden.

Ik spreek uit ervaring; ik zat enorm in de ontkenning. En niet alleen de eerste keer. Ik was jarenlang super(wo)man in hoogst eigen persoon, maar dat bleek een illusie.

Als je nog twijfelt dan heb ik een eenvoudige vragenlijst voor je om te weten of jij je aanstelt of dat je echt behoorlijk over je grenzen bent gegaan.

Je mag je beseffen dat als je NU niet luistert, de klachten alleen nog maar erger worden... Ja, helaas is dat echt een belofte...

Als je NU beslist dat het genoeg is en dat ZO doorgaan geen optie is, dan geef ik jou uitzicht op een gezellige decembermaand en niet eentje waar je als een berg tegenop ziet.

Het is een totaalpakket waarna je je gegarandeerd beter voelt. Op basis van de Doorbraak methodiek, een luisterend oor, begripvol en meelevend, tot structuur scheppend, NLP coachend, plannen makend. maar ook hormoon herstellend en uiteraard een ontspannende AromaTouch massage.