Stress-end

voor totale ontspanning van hoofd, hart, huid en hormonen

Trajecten

Trajecten van 5, 10 of 15 sessies

Gespreide betaling is in alle trajecten mogelijk.

Laad me met rust

Precies wat het zegt, laad jezelf even met de ontspanning en rust die je nu tijdelijk kwijt bent.

In 5 wekelijkse sessies krijg je weer even een boost aan me-time.

Stress is niet erg, integendeel het is zelfs erg functioneel, zolang het tijdelijk is. Als je na een stressvolle periode even tijd voor jezelf wilt hebben om weer terug in balans te komen, dat heb je hier het ultieme pakket gevonden! Jij zorgt super goed voor jezelf en neemt rust na een periode van spanning. De boog kan niet altijd gespannen staan. Neem heel bewust rust om weer tot jezelf te komen.

Drie van de vijf sessies bestaan uit hands-on behandelingen die gericht zijn op rust en ontspanning. De andere twee sessies worden gebruikt om mentaal los te komen van deze periode en te zorgen dat je weer verder kunt, zonder ballast.

Traject 5 sessies .

Om jouw investering te weten zie de tarieven pagina

Geldigheid 6 weken

Ontdek de angel Coaching

Je loopt ergens tegen aan in je leven dat je belemmert om volledig gelukkig te zijn.

Deze Ontdek de angel coaching is een unieke en impactvolle manier om de innerlijke muur te doorbreken die jou belemmert om écht volledig jezelf te zijn. Die muur bestaat uit onbewuste opvattingen, overtuigingen en gedragingen die je niet (meer) helpen. Je bent hierdoor uit balans en dat uit zich bij ieder van ons op een andere manier. Een burn-out, relatieproblemen, onzekerheid over de richting van je werk, onduidelijke gezondheidsklachten, een depressie, een verslaving, je ongelukkig voelen... het zijn allemaal signalen dat je niet in balans bent.

Met deze coaching leg ik op een snelle en duidelijke manier bloot waar jouw disbalans vandaan komt en hoe je weer in balans kunt komen. We gaan samen tot de kern van het probleem en gaan dieper dan dat je alleen kunt. Mijn doel is om jou bewust te maken van wie je écht bent en dat je vanuit balans zélf de volgende stappen in je leven kunt nemen. Hier begint jouw toekomst.

Mogelijkheden:

In 1 sessie van 3 à 4 uur

Traject van 3 sessies van 1,5 uur

Of traject van 10 sessies à 1 uur

Om jouw investering te weten, zie de tarieven pagina

Geldigheid max 3 maanden


Kom volledig tot mezelf

Met dit uitgebreide traject krijg je 15 sessies verspreid over 5 maanden begeleiding om jezelf weer volledig te (her)ontdekken.

Als je heel ver over je eigen grenzen bent gegaan en op een pad terecht bent gekomen dat jou niet gelukkig maakt, wanneer je zelf geen idee hebt 'hoe nu anders', dan is dit HET traject voor jou!

Het is een combinatie van "Laad me met rust" en de "Ontdek de angel Coaching" en hiermee krijg je zowel de fysieke als de mentale rust en balans weer in zicht.

Als jij al jarenlang roofbouw hebt gepleegd op je lichaam en geest, dan is dat helaas niet in een paar maanden volledig hersteld. Wel kunnen we je gedachtegang al zover op een nieuw spoor zetten (het spoor waar jij je goed bij voelt) dat je lichaam niet anders kan dan zich langzaam te herstellen.

Traject tarief 15 sessies

Om jouw investering te weten, zie de tarieven pagina

Geldigheid 5 maanden


Stress-end, voor totale ontspanning

Stress-end, voor totale ontspanning

Even bijtanken

Even bijtanken

Mindset kun je veranderen

Mindset kun je veranderen

Ontdek je angel

Ontdek je angel vloerlegging

Stress-end, voor totale ontspanning

Stress-end, voor totale ontspanning