Trajecten

Trajecten van 5, 10 of 15 sessies

Gespreide betaling is in alle trajecten mogelijk.

Laad me met rust

Precies wat het zegt, laad jezelf even met de ontspanning en rust die je nu tijdelijk kwijt bent.

In 5 wekelijkse sessies krijg je weer even een boost aan me-time.

Stress is niet erg, integendeel het is zelfs erg functioneel, zolang het tijdelijk is. Als je na een stressvolle periode even tijd voor jezelf wilt hebben om weer terug in balans te komen, dat heb je hier het ultieme pakket gevonden! Jij zorgt super goed voor jezelf en neemt rust na een periode van spanning. De boog kan niet altijd gespannen staan. Neem heel bewust rust om weer tot jezelf te komen.

Drie van de vijf sessies bestaan uit hands-on behandelingen die gericht zijn op rust en ontspanning. De andere twee sessies worden gebruikt om mentaal los te komen van deze periode en te zorgen dat je weer verder kunt, zonder ballast.

Traject tarief 5 sessies € 285,-

Geldigheid 6 weken

Doorbraak methodiek

Je loopt ergens tegen aan in je leven dat je belemmert om volledig gelukkig te zijn.

Doorbraakcoaching is een unieke en impactvolle manier om de innerlijke muur te doorbreken die jou belemmert om écht volledig jezelf te zijn. Die muur bestaat uit onbewuste opvattingen, overtuigingen en gedragingen die je niet (meer) helpen. Je bent hierdoor uit balans en dat uit zich bij ieder van ons op een andere manier. Een burn-out, relatieproblemen, onzekerheid over de richting van je werk, onduidelijke gezondheidsklachten, een depressie, een verslaving, je ongelukkig voelen... het zijn allemaal signalen dat je niet in balans bent.

Met de doorbraakmethodiek leg ik, in 10 sessies, op een snelle en duidelijke manier bloot waar jouw disbalans vandaan komt en hoe je weer in balans kunt komen. We gaan samen tot de kern van het probleem en gaan dieper dan dat je alleen kunt. Mijn doel is om jou bewust te maken van wie je écht bent en dat je vanuit balans zélf de volgende stappen in je leven kunt nemen. Dát is de doorbraak.

Traject tarief 10 sessies € 625,-

Geldigheid 3 maanden


Kom volledig tot mezelf

Met dit uitgebreide traject krijg je 15 sessies verspreid over 5 maanden begeleiding om jezelf weer volledig te (her)ontdekken.

Als je heel ver over je eigen grenzen bent gegaan en op een pad terecht bent gekomen dat jou niet gelukkig maakt, wanneer je zelf geen idee hebt 'hoe nu anders', dan is dit HET traject voor jou!

Het is een combinatie van "Laad me met rust" en de "Doorbraak methodiek" en hiermee krijg je zowel de fysieke als de mentale rust en balans weer in zicht.

Als jij al jarenlang roofbouw hebt gepleegd op je lichaam en geest, dan is dat helaas niet in een paar maanden volledig hersteld. Wel kunnen we je gedachtegang al zover op een nieuw spoor zetten (het spoor waar jij je goed bij voelt) dat je lichaam niet anders kan dan zich langzaam te herstellen.

Traject tarief 15 sessies € 895,-

Geldigheid 5 maanden


Doorbraakcoaching

Doorbraakcoaching

Deze laatste twee trajecten zijn gebaseerd op de Doorbraak methodiek van Michiel van der Pols. Voor meer informatie kijk op www.doorbraakcoaching.com

Michiel schreef eveneens een boek over zijn verhaal inclusief de Doorbraak methodiek. Deze is ook op zijn site te bestellen.

Doorbraakcoach Michiel van der Pols

Michiel van der Pols

AromaTouch massage olie

AromaTouch massage olie

AromaTouch massage

AromaTouch massage

AromaTouch voeten massage

AromaTouch voeten massage

AromaTouch massage

AromaTouch massage rug

AromaTouch massage schouders

AromaTouch massage schouders